• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Nyheter

Vakuumpåsen
Släpp tid: 2022-08-10 14:54:14  träffar: 18

rollen av vakuumpås


vacuum -påse is för att separera maten och syre i förpackningen med en vakuumpump för att förhindra maten i vakuumpåsen från från oxideras och försämras.

1. Vakuumväskans huvudfunktion är att ta bort syre, hämma tillväxten och reproduktionen av mikroorganismer och hjälpa till att undvika snabb erosion och försämring av maten

2. Maten är förpackad i en vakuumpåse, som kan ta bort luften i förpackningspåsen, bilda ett liknande vakuum och försena hastigheten på matförsämring.

3. Användning av vakuumpåsar för livsmedelsförpackningar kan använda förpackningsmaterial med utmärkta barriäregenskaper och utmärkt lufttäthet, vilket effektivt kan undvika kommunikation mellan maten i förpackningspåsen och omvärlden, och inte bara förhindra matfuktighetsförlust, aromförlust och Snabb försämring och undvik sekundär föroreningar.

4. Gasen inuti vakuumpåsen extraherasnästan fullständigt, förkortar avståndet, påskyndar värmeöverföringen, förkortar steriliseringstiden, förbättrar effektiviteten i sterilisering och förhindrar problemet med påsbrott orsakad av gaskrympning på grund av värmesterilisering.

5. Många livsmedel som lätt är oxiderade är förpackade i vakuumpåsar för att förhindra att fettsyror oxiderar och smaksätt, reducerar protein och matpigment från oxidation och färgning. För att bevara färgen, aromen, smaken ochnäringsinnehållet i maten.

g.jpg

Tidigare: Återvinning av PP -återvinnings...

Nästa: Den sammansatta förpackningspåsen